Toiduga allergiate vastu

Miljonid inimesed kannatavad regulaarselt allergiate käes. Allergiat võivad tekitada nii toiduained, taimed, erinevad materjalid kui isegi päike ja vesi. Sageli on allergiad otseses seoses toitumisega. Kuidas toiduga organismi vastuvõtlikkust allergiatele vähendada?

Kiirmoe koostis: polüester

Millest mu särk õigupoolest koosneb? Koostisosade info on ühtviisi oluline nii toidukaupade kui rõivaste puhul. Teeme lähemat tutvust ühe väga levinud kangatüübiga. Mis täpsemalt on polüester ja kuidas seda valmistatakse?

Igale lapsele oma ema piim

Kas juua või mitte juua? See küsimus peaks meis tekkima iga kord, kui piimatoodete järgi käe sirutame. Kas lehmapiim on tõesti inimestele kasulik või peaksime pigem nautima külluslikku taimsete piimatoodete valikut?

Mis on õiglane kaubandus?

Fair trade on umbes sama moodne sõna kui öko, vegan ja gluteenivaba — kõik nagu kasutaksid seda, kuid tegelik tähendus jääb tihtipeale arusaamatuks. Mida see siis täpselt tähendab ja miks see meie jaoks oluline peaks olema?