Sügis, tervis ja muu

Sügis, tervis ja muu

Lisaks kõigele muule on käes ka sügiskülmetuste aeg. Päike küll särab kõrgel, kuid mööduvad tuuleiilid võivad märkamatult liiga teha.

Õnneks annab see ka hea vabanduse, miks paks kampsun selga tõmmata ja ennast diivanile teki sisse kerra tõmmata. Mõnus on näha, kuidas loodus muutub. Kuna sompus ilmad lasevad end veel oodata, on ka tänavapildis näha rõõmsameelseid inimesi. Vanaemad jalutavad väikeste koolilastega koju, noored käivad jooksmas, lapsed mängivad palli. Sügis toob kuidagi palju rõõmu. 

shutterstock_509347426.jpg

Et rõõmust aga kinni hoida ja mitte lasta heitlikel päevadel oma tööd teha, soovitan kohe soojalt termostassiga ringi käia ja korralikult teed juua. Peame jälle ära õppima, kuidas end soojas hoida ja tervist turgutada. Muideks, ka seda on võimalik teha vägagi keskkonda säästvalt.

Mina olen juba pikalt jätnud pabersalvrätikud poodi ja kasutanud nohu korral puuvillaseid riidest taskurätikuid.

See on tõeliselt mugav! Puuvill ei ärrita nahka ega raiska meie ressursse. Pesu pestes viskan ka taskurätikud masinasse ja tagasi tulevad need nagu uued. 

shutterstock_571066768.jpg

Ka tee joomise puhul on ühekordsetele teepakkidele palju alternatiive.

Minule meeldib juua puru- või taimeteed teesõelaga. See hoiab puru omal kohal, aga ei rända kohe pärast kasutamist prügikasti. 

 

Eile kirjutasime Gorilla blogis sellest, kuidas üksinda elades raha ja loodust säästa. Kel see lugu lugemata jäi, võiks selle kohe üle vaadata - üksi elamise plusspooleks on ju see, et võid teha, mida iganes tahad, ilma et kellelegi need valikud ei sobiks. Seetõttu soovitame soojalt ka mõned meie soovitatud punktidest endale sisse harjutada.

 

Susanna

Kuidas muudab sind tervislik toitumine?

Kuidas muudab sind tervislik toitumine?

Stop the Trucks

Stop the Trucks