Back to All Events

Raamatute esitlus Tallinna Solarise Apollos

  • Solaris keskus 9 Estonia puiestee Tallinn, Harju maakond, 10143 Estonia (map)

Anniina Ljokkoi “Väikeste veganite lemmiktoidud” ja dr Joel Fuhrman “Kuulikindlad lapsed. Tagage oma lapsele haigusteta elu” esitlus toimub 24. aprillil Talinna Solarise Apollos kell 18:00.
🎉 Esitlusel toimub ka raamatuloos! 🎉 Liitu SIIN.

Raamatud on Apollo Klubi liikmele esitlusel 10% soodsamad!

👉 Uutest raamatutest vestlevad veganist lapsevanem ja kirjanik Anniina Ljokkoi ja taimetoidu taustaga dr Ants Haavel. Juttu tuleb täisväärtuslikust taimsest toitumisest ja toitumissoovitustest, aga ka sellest, mida just lastele kokates silmas tuleks pidada ning millised on tavalised toidud ühes veganperes.

“Väikeste veganite lemmiktoidud” on kogupere retseptiraamat, mis pakub ideid ja retsepte igale vanusele: püreesid ja näputoite, kasvava mudilase eineid, suppe ja praade ning suhkruvabasid magustoite. Raamat aitab muuta täisväärtusliku taimse toitumise lõbusaks ja vaheldusrikkaks, pakkudes hulga nippe, kuidas saada ka kõige pirtsakam sööja köögivilju armastama.

Toitumisteadlase, arsti ja nelja lapse isa dr Joel Fuhrmani eluline käsiraamat “Kuulikindlad lapsed. Tagage oma lapsele haigusteta elu” seletab, milline on optimaalne toitumine lapse terveks arenguks ning kuidas lapseeas juurutatud toitumisharjumused aitavad vältida erinevaid haigusi. Raamatu retseptikogus on lihtsaid retsepte tervislike ning maitseküllaste toitude valmistamiseks.

Anniina Ljokkoi on Soome päritoluga eesti kirjanduse tõlkija ning raamatu “Väikesed veganid. Laste kasvatamisest ja toitumisest” autor ning “Vegan. Hooliv ja maitsev elu” kaasautor. Hetkel õpib ta toitumisnõustamist Rahvatervise Akadeemias.

Dr Ants Haavel on silmaarst ja -kirurg ning KSA Silmakeskuse asutaja. Dr Haavel kuulub Arstide Vastutustundliku Meditsiini Komiteesse (The Physicians Committee for Responsible Medicine) ning on läbinud Cornelli Ülikooli taimetoidukursuse.

Oled oodatud!